Aquest dissabte 23 de juny, l'arribada de la Flama del Canigó i la Revetlla sense petards compartiran, un any més, una jornada plena d'actes lúdics i culturals que tindrà la Plana de l'Om i la plaça Major com a marc d'una celebració organitzada per Òmnium Bages-Moianès amb la participació de dansaires, músics de carrer i conjunts corals, i Imagina't i Ajuntament de Manresa amb la proposta de revetlla per als més petits.

Actes de rebuda de la Flama del Canigó

Un any més,la Flama del Canigó, símbol de la unitat dels Països Catalans arribarà a Manresa, en un acte coordinat per Òmnium Bages-Moianès.

La rebuda de la Flama, que celebra la seva novena edició, es farà a la muralla Sant Domènec, davant del Passeig Pere III i es custodiarà a la Plana de l'Om.

A les 17.30h s'inicia un cercavila a la plaça Sant Domènec, que arribarà a la Plana de l'Om a les 19.30 h.

A les 18h s'iniciaran danses d'arreu del món a la Plana de l'Om i, seguidament, a les 18.45 h hi haurà un concert de cant coral.

A les 20.30h arribarà la Flama del Canigó a la Plaça Major, acompanyada de músics de carrer.

A les 20.45h a la plaça Major, s'encendrà el peveter i la Pubilla i l'Hereu de Manresa llegiran el missatge de la Flama del Canigó.Gran festa a la plaça Major per celebrar Sant Joan

A les 19h a la plaça Major hi haurà xocolatada i coca pels petis.

Quan finalitzi l'acte de l'arribada de la Flama del Canigó, cap a les 21h del vespre a la plaça Major, començarà la 20ena edició de la revetlla de Sant Joan infantil organitzada per l'Ajuntament de Manresa i Imagina't .

La festa comptarà a partir de les 21 h amb l'espectacle "Cassoles, Olles i Cançons" de Carles Cuberes i companyia i amb l'encesa de la foguera quan es faci fosc.

Es tracta d'un trio musical d'animació per tota la família, amb el següents instruments dalt l'escenari: bateria, baix, guitarra i acordió diatònic. Cançons, danses, jocs musicals, de caire dinàmic i participatiu i que cercaran la complicitat amb el públic.

Des de l'Ajuntament de Manresa i Imagina't es convida al públic familiar a gaudir d'una revetlla a Manresa mateix i es recorda que la revetlla és sense petards. Òmnium Bages-Moianès convida la ciutadania a participar en aquest acte d'afirmació nacional i també a les diferents celebracions que es faran durant la nit de Sant Joan arreu del Bages.