Les obres al carrer de Vidal i Barraquer havien de quedar acabades coincidint amb l'inici de la tercera fase de l'actuació. Ja hi ha les dues calçades asfaltades i, pel que fa a les voreres, la de la banda de la piscina està acabada i falta pavimentar la de l'altra banda (tocant al Museu), que s'acabarà els propers dies, van informar, ahir, fonts de l'Ajuntament.

El que no es farà fins d'aquí a uns mesos serà la capa d'asfaltatge d'acabat perquè, fins que el conjunt de tota l'obra -també la de Via de Sant Ignasi- no estigui acabada s'hi ha de pintar la senyalització provisional. Pel que fa a l'arbrat, es plantarà a la tardor (al novembre o desembre).

La primera fase de les obres va començar a començament de gener amb l'ampliació del carrer de Vidal i Barraquer amb la incorporació de l'aparcament de les piscines, qualificat de sistema viari, que va incloure l'enderroc del mur perimetral. La segona fase ha consistit en la urbanització del carrer de Vidal i Barraquer i, la tercera, la que comença avui al tram de la Via de Sant Ignasi.