El Grup Municipal d'ERC Manresa ha centrat el seu butlletí del mes de juny en la presentació del que serà el cap de llista per Esquerra Republicana a les eleccions municipals del maig del 2019, l'actual primer tinent d'alcalde i regidor d'Urbanisme de l'Ajuntament de Manresa, Marc Aloy. La tirada de la revista és de 30.000 exemplars i s'espera que a principis de la setmana vinent ja hagi arribat a les bústies de totes les manresanes i manresans.

A les primeres dues pàgines, els ciutadans podran trobar una extensa entrevista a Marc Aloy, en la qual respon preguntes relacionades amb la progressió de resultats que ha experimentat ERC els darrers anys, amb la seva tasca a la regidoria d'Urbanisme, amb els projectes que ha d'encarar la ciutat o amb el paper que ha de tenir Manresa dins la Catalunya Central en un marc ja republicà. També incorpora un perfil més personal, en el qual els lectors podran conèixer més de prop qui és Marc Aloy.

Les dues següents pàgines es dediquen a l'acció de govern que ERC està realitzant a Manresa des del febrer del 2016, quan els set regidors republicans van entrar al govern de la ciutat. Des d'aleshores, expliquen "Esquerra ha liderat carteres de pes, des de les quals s'han pogut tirar endavant projectes estratègics garantint sempre els valors republicans, progressistes i d'esquerres que defineixen la formació". Així, els lectors podran trobar les principals tasques que la regidora Àngels Santolària lidera des d'Acció Social i Cooperació; les d'Anna Crespo al capdavant de Cultura i Joventut; les de Cristina Cruz com a regidora de les àrees d'Ocupació i Emprenedoria i de la Dona i Igualtat; les que realitza Jaume Torras com a regidor de Recursos Humans, Transparència i Protecció Civil; i les que Pol Huguet porta a terme des d'Entorn Natural i Participació.

Les dues darreres pàgines recullen la festa que ERC Manresa va organitzar aquest passat abril a l'antiga fàbrica de l'Anònima per agrair la tasca incansable de construcció de la República que estan realitzant militants, apoderats i amics d'Esquerra. També incorpora un seguit d'enquestes en les quals ciutadans de Manresa donen la seva opinió respecte del projecte d'ERC a Manresa i a Catalunya.

Per acabar, la contraportada està dedicada als presos i als exiliats polítics i, en especial, al president d'Esquerra Republicana de Catalunya, Oriol Junqueras, tancat injustament a la presó d'Estremera des del passat 2 de novembre -ja fa gairebé vuit mesos. En aquesta pàgina, els manresans podran llegir paraules de Junqueras escrites des de la presó, paraules que animen la ciutadania a "persistir" i a "ser fidels al nostre compromís". En el darrer paràgraf, s'incorpora un abstracte d'una carta que Junqueras va escriure el passat abril a Aloy en el qual assegura que "Manresa i els seus resultats electorals són molt importants pel Bages i la Catalunya Central".