Els tallers infantils tornen un estiu més al Passeig de Manresa. Quin Passeig ha programat quatre tallers lúdics i educatius que es faran els dimarts de juliol a la terrassa del bar Plaça.

Es tracta d’una proposta pensada per proporcionar als més menuts de la casa el seu propi espai d’oci tot gaudint del Passeig, un dels llocs més emblemàtics de la ciutat de Manresa i punt de trobada durant els mesos d’estiu. Per a l’organització dels tallers, Quin Passeig torna a comptar amb el suport d’entitats i empreses de la ciutat que hi oferiran continguts molt diversos. Els tallers es faran cada dimarts a les 6 de la tarda i són gratuïts, tot i que cal fer inscripció prèvia a info@quinpasseig.com.El primer taller, dedicat al ball

El primer dels tallers es farà el dia 10 de juliol i anirà a càrrec de 7 de Ball. L’activitat se centrarà en el moviment, concretament en el ball. Amb coreografies senzilles, es convidarà els participants a deixar-se anar i a moure’s. Una manera de combatre el sedentarisme i de descobrir que ballar és una activitat que comporta molts beneficis en l’àmbit físic i també social, ja que fomenta la trobada amb els altres.

La resta de tallers aniran a càrrec del Parc de la Sèquia, que proposarà als infants fer el seu propi fòssil, Vinylfast, que farà un taller d’estampació de samarretes, i Styl FM, que oferirà als infants la possibilitat de convertir-se per un dia en periodistes radiofònics.