L'economista Xavier Sala i Martin serà a Manresa aquest dimarts 10 de juliol per realitzar una conferència titulada «La invasió dels robots intel·ligents». L'acte tindrà lloc a la Sala Kursaal a les 20.00h del vespre i 800 persones ja han confirmat la seva assistència.

La iniciativa de portar el popular economista a la capital del Bages va néixer gràcies a l'empenta de sis empreses locals: el Grup Llobet, Cafès del Bages, Inllobsa Immobiliària, La Creadora Stores, Farmàcia Planas i el grup de corredors d'assegurances Santasusana.

Les sis empreses de proximitat han ajuntat forces per organitzar aquest acte inspirador que farà reflexionar i millorar a totes les persones que hi assisteixin.

Les inscripcions per assitir a l'acte es poden fer des de la web https://manresasinergies.cat/. 800 persones ja s'han inscrit i s´han exhaurit les entrades per escoltar Xavier Sala i Martin en directe a la Sala Gran del Teatre Kursaal.

Tot i això, els interessats en escoltar i gaudir de Sala i Martin encara hi són a temps, ja que s'ha habilitat la Sala Petita del Kursaal per seguir la conferència mitjançantuna pantalla.