El Centre Internacional de Formació Contínua d'UManresa va tancar el curs 2017-2018 amb 340 alumnes de màster i postgrau. L'acte de postgraduació va incloure una lliçó de comiat sobre pensament creatiu a càrrec d'Ivan Tapia, director de Cocolisto.

Tapia va fer jugar els assistents a un joc cooperatiu basat en l'atenció. 340 persones han participat en les 19 activitats formatives de màster i postgrau impulsades directament per la universitat o en col·laboració amb altres institucions. L'acte, que va aplegar més de 200 persones, va voler ser un reconeixement a l'esforç de professionals que han volgut afegir un plus a la seva formació i especialització.

En la postgraduació es van lliurar els títols corresponents als 27 alumnes de les dues edicions del Màster Universitari en Metodologia de la Simulació, el primer oficial d'UManresa. També als 180 alumnes dels màsters en Neuroeducació, Cirurgia Podològica de l'Avantpeu, Emergències Extrahospitalàries, Infermeria d'anestèsia i Reeducació del Sòl Pelvià.

L'acte també va servir per lliurar els títols als 36 alumnes dels dos postgraus que es van posar en marxa aquest curs.