L'Ajuntament de Manresa, a través de les activitats programes durant l'estiu de Manresa Jove, i amb col·laboració amb les Piscines Municipals de la ciutat, ha programat una banyada nocturna adreçada als joves majors de 14 anys per aquest divendres, 13 de juliol, de les 9 del vespre a les 12 de la nit.

L'entrada per accedir a les instal·lacions és de 3 euros i gratuït pels abonats. Es pot comprar l'entrada anticipada a la taquilla a les piscines, o també el mateix dia de l'activitat. Els joves hi poden accedir sols a partir de 14 anys, però pels menors és necessària una autorització.

Aquesta activitat està inclosa dins dels actes d'Estiu Jove, que la setmana vinent tanca la seva programació amb una Holi Party a la plaça Europa, que anirà a càrrec d'adolescents.cat, portal molt seguit per a les persones joves del país.

El conjunt d'activitats tenen l'objectiu d'oferir als joves de la ciutat espais d'oci i lleure durant els mesos de juny i juliol i accessibles a tothom, ja que la majoria de les activitats son gratuïtes o a preus molt reduïts.