El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat, Chakir El Homrani, participarà aquest divendres a la primera jornada de les Festes d'Estiu barri de La Font dels Capellans de Manresa, a on assistirà juntament amb Mercè Rosich, regidora de Cohesió Social, Gent Gran i Salut i d'Ensenyament i Universitats de l'Ajuntament de Manresa, que pronunciarà el pregó de festes a 2/4 d'11 de la nit, a la plaça de la Pau.

Les festes començaran aquest divendres, 20 de juliol, amb el chupinazo, a les 4 de la tarda, a la plaça de la Pau, seguit de l'homenatge a la tercera edat; una exhibició de balls, a 2/4 de 9 del vespre seguit de sopar a la fresca; selecció de balls tradicionals i el pregó. Després, nit de varietats i concert per a joves.

Les activitats continuaran dissabte amb concurs de dibuix infantil i juvenil, concert clàssic de festa major i gran ball de nit amb Swing Latino, i diumenge. Aquest dia hi haurà xocolatada, tronada i jocs d'aigua, animació amb remullada, lliurament dels premis del concurs de dibuix, havaneres, nit andalusa i concert amb Sherpah i [H]ústic.