"Us tornem la merda que ens pagueu". Aquesta és la pintada que ha aparegut aquest dimecres al matí als vidres d'una ETT a Manresa, situada al darrer tram del passeig Pere III, juntament amb una escampada de fems just al davant de l'aparador i la porta de l'empresa. L'entitat juvenil Arran signa la pintada.

Segons ha explicat a Regió7, el motiu d'aquesta acció és denunciar les "males condicions laborals" que ofereixen les empreses de treball temporal als joves. En una carta adreçada a aquest diari, l'organització carrega durament contra les ETT i assegura que "el que realment s'amaga" darrere d'aquestes empreses "és la perpetuació de la precarització en les nostres vides", que fa "desaparèixer les aspiracions de futur davant de la incertesa", critiquen, "de si aquell mes guanyaràs 300?euros o arribaràs als 1000 o et faran fora el setembre i et tornaran a contractar al desembre".

Per a Arran, aquest tipus de situacions s'agreugen, encara més, entre els joves, "els quals es veuen obligats a allargar els seus estudis davant de les poques aspiracions laborals, a seguir vivint amb els seus pares i mares o a acceptar ofertes de treball amb unes condicions precàries davant de la necessitat de treballar". L'entitat critica també que gairebé el 55% dels contractes firmats per les ETT són de menys de 15 dies.