Els treballs per asfaltar diversos carrers de Manresa es van iniciar divendres passat i continuaran avui amb un altre tall de circulació significatiu: el lateral dret del passeig de Pere III. El motiu són les obres de pavimentació que es duran a terme a la prolongació del carrer Guimerà. És previst que aquesta afectació duri dos dies.

També avui es tallarà la circulació al carrer Primer de Maig perquè es duran a terme treballs a la rotonda que hi ha a la confluència dels carrers Primer de Maig, Carrasco i Formiguera, Aragó, Súria i Sant Josep. Els vehicles es desviaran pels carrers de l'entorn. La previsió és que aquests treballs s'enllesteixin en un dia.

Durant els últims dies han coincidit diversos treballs d'asfaltatge: al solar i carrer Dama; al carrer Sant Cristòfol; el del Pere III entre Sèquia i plaça 11 de Setembre i que també ha obligat a tallar el lateral dret del Passeig, i un tram del carrer Viladordis.

Aquests treballs coincideixen amb dues obres de gran envergadura que també causen afectacions al trànsit: a la Via de Sant Ignasi i a la carretera de Vic. En aquest darrer cas a càrrec d'Aigües de Manresa.