La concessionària de la línia de transport públic en autobús entre Manresa i Barcelona, Monbus, va respondre ahir a les queixes d'usuaris per la manca de capacitat del servei a primera hora del matí anunciant que augmentaria l'oferta de places «amb un bus de doble pis».

Monbus va voler deixar clar que les línies a Barcelona tant des de Manresa com d'Olesa de Montserrat «estan autoritzades i preparades per dur passatgers drets».

La companyia afegeix que no obstant això, «seguint la nostra política d'atendre en el que sigui possible les demandes» dels usuaris, a partir d'avui es reforçarà el servei de les 7 hores i 5 minuts amb sortida des de Manresa amb un autobús de dos pisos.

El dia 11 de juliol es va estrenar el nou servei de Bus Exprés entre Manresa i Barcelona, que incorpora més expedicions el mes d'agost i es passa d'un total de 18 anades i 18 tornades a 24 anades i 24 tornades, de dilluns a divendres feiners del mes d'agost.

En tot cas, el departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat ha manifestat que continuarà fent el seguiment de control i auditoria del servei que s'està duent a terme per tal de verificar que la nova oferta de servei s'ajusta a les necessitats que plantegen els usuaris.