Un veí del carrer del Carme de Manresa, al Barri Antic de la ciutat, va ser detingut divendres al vespre per amenaçar vianants amb un ganivet de grans dimensions des del balcó de casa seva, segons informen els Mossos d'Esquadra.

Els fets van tenir lloc quan aquest veí, que estava fent obres a casa seva, es va discutir amb el propietari del bar que hi ha sota de l'habitatge on viu.

El responsable del negoci li va recriminar que els treballs que estava fent a casa seva li estaven afectant el local i el veí es va començar a esverar. Va anar a la cuina per agafar un ganivet de grans dimensions i, des del balcó de casa seva, l'anava exhibint tot amenaçant els vianants que en aquell moment passaven per sota de l'immoble, el que va generar alarma. Els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís dels fets a dos quarts de 7 de la tarda. Tres cotxes patrulla es van desplaçar al carrer del Carme.

Quan hi van arribar van tractar de calmar l'home i van començar a parlar amb testimonis per aclarir els fets, una tasca que es va allargar durant força estona. Posteriorment van detenir el veí del carrer, que en un primer moment estaria acusat d'amenaces.

Fins al lloc dels fets també s'hi va desplaçar una dotació del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que finalment no va haver d'actuar.

El carrer del Carme i els de l'entorn van quedar tallats al trànsit una bona estona, amb els vehicles dels Mossos d'Esquadra al mig de la via. Els fets van generar molta expectació, ja que a aquella hora és una via molt transitada.