La colla castellera Tirallongues de Manresa inaugura dissabte vinent, dia 25 d'agost, a 2/4 de 12 del migdia, dues exposicions a la sala d'exposicions La Plana de l'Om.

Per una banda, ha organitzat una exposició amb motiu dels seu 25è aniversari, amb fotos de la colla al llarg d'aquest quart de segle de vida. Aquesta exposició també inclourà objectes que siguin representatius de l'activitat castellera i que s'hagin adquirit durant tots aquests anys.

Per altra banda s'ha tirat endavant amb el projecte "Tríada de Torres Humanes", inclòs dins els actes de Manresa Capital de la Cultura Catalana 2018. Aquest projecte vol donar a conèixer tres formes diferents de fer torres humanes, els castells, els falcons i la muixeranga. Consta de dues activitats: una exposició explicant bé el tema, treballat des de tres àmbits -la historia de les tres formes de fer torres humanes, la música que les acompanya i les construccions i figures que es poden veure en cada una d'elles- i una exhibició el proper dissabte a la tarda dins la cercavila popular de la festa major en què les colles Tirallongues de Manresa, Muixeranga La Torrentina i Falcons de Barcelona hi mostraran les seves figures. Al final de la cercavila també es farà una exhibició de les figures i construccions de les tres colles.