Les obres a la Via de Sant Ignasi de Manresa, entre la plaça Sant Ignasi i el carrer Vidal i Barraquer, han fet un pas endavant important després de dos mesos després del seu inici. A partir d'aquest matí de divendres s'ha obert parcialment el trànsit d'aquesta importantíssima entrada a la ciutat que, durant aquest temps, havia estat completament tallada als vehicles. En concret, s'ha restablert la circulació al carril en sentit pujada de la Via de Sant Ignasi, d'accés al centre de la ciutat.

D'altra banda, els altres vials afectats per les obres han tornat a la normalitat. S'ha obert de nou en ambdós sentits la circulació al carrer de Vidal i Barraquer, davant de les Piscines Municipals, i al carrer de Viladordis.

Les obres de millora en aquest tram de la ciutat ja han completat la fase d'instal·lació de clavegueram i altres serveis. Avui s'ha obert al trànsit a un carril després d'executar-hi la capa d'asfaltatge. També s'ha completat la base de la calçada i s'han començat a executar la construcció i millora de les voreres.

Per finalitzar les obres encara queda feina per fer. Falta obrir el carril de baixada, una capa d'asfaltatge a la vorera en sentit baixada de la via, així com col·locar els elements de mobiliari urbà, entre altres. Per tant, queden tres mesos perquè la circulació a la Via de Sant Ignasi torni a la seva normalitat, però, aquesta vegada, reformada.