Sorpresa aquest dimarts al matí entre els conductors que intentaven accedir a Manresa per l'avinguda Universitat o la C-25 en sentit Girona a través de la rotonda de Petrocat, un accés que ha quedat tallat per unes obres de manteniment, segons ha pogut saber aquest diari. Així, els vehicles que entraven a la rotonda es trobaven que no podien fer servir la sortida per la col·locació d'uns cons, però tampoc trobaven cap indicador d'un camí alternatiu.

Fins al migdia, l'accés ha quedat tallat a causa de les obres de millora del ferm que es duen a terme en un petit tram de l'eix Transversal. Els treballs també han afectat l'accés a la rotonda venint de Girona, ja que un dels dos carrils d'entrada, el que dóna accés a la C-55 en direcció a Sant Joan, també s'ha tallat per treballs d'asfaltatge. Això ha provocat retencions en aquest accés des de la C-25.

Segons han informat des del departament de Territori i Sostenibilitat, la concessionària Cedinsa està executant treballs ordinaris de reparació del ferm en diversos punts de l´eix Transversal entre els quilòmetres 128 i 133, en ambdós sentits. Les tasques, que es van iniciar ahir i acaben avui, incloïen també el ramal d´entrada a la C-25 en sentit Girona i el ramal de sortida sentit Lleida, de l´enllaç de Manresa i Sant Joan de Vilatorrada.