Algú ha tornat a despenjar l'estelada que oneja a la plaça de l'Onze de Setembre de Manresa. És la quarta vegada en el que portem d'estiu, en aquesta ocasió, amb l'agreujant que dimarts vinent se celebrarà en aquesta plaça l'acte institucional de la Diada de l'Onze de Setembre, que ha de presidir l'estelada.

Divendres passat, l'Ajuntament va resposar l'estelada, que algú havia tret del pal on està penjada la nit del 29 d'agost. Justament per aquest motiu, el cap de setmana passat, el CDR va organitzar a la plaça un acte que va consistir a penjar set estelades més als fanals que hi ha a l'indret.

A mitjan de juliol qui la va treure per primer cop va ser l'ultra bagenc Raúl Macià, a qui l'Ajuntament va denunciar al jutjat de guàrdia per veure si aquesta conducta podria incórrer en algun tipus d'infracció penal. El mateix Macià la va tornar a arrancar de la plaça el diumenge 29 de juliol a la tarda. En aquesta ocasió l'havien recol·locat membres dels CDR juntament amb una senyera, i només arribava fins a mig pal.