La CUP Manresa farà una assemblea oberta per parlar de les properes eleccions municipals, aquest divendres 21, a les 19:30 al Batzac (plaça Gispert 4, primer pis). Es tracta de la tercera assemblea oberta sobre el tema, i els principals objectius són la definició dels grups de treball per elaborar el programa i la tria de les persones que aniran a les posicions de sortida de la llista electoral.

Com és habitual en la formació rupturista, la CUP decidirà quines persones encapçalaran la llista electoral de les properes eleccions municipals en una assemblea oberta a tots els militants i simpatitzants. La CUP fa uns mesos que està treballant en l'elaboració d'aquesta llista. El passat juliol es va obrir un procés on tota la militància, col·laboradors i simpatitzants, podien fer arribar propostes de persones, i aquest divendres s'escolliran les persones que encapçalaran la llista rupturista.

A la mateixa assemblea s'acabaran de definir els eixos de campanya i els seus corresponents grups de treball, que serviran per elaborar el programa i, en definitiva, per desenvolupar les apostes polítiques de la CUP de cara el mandat que començarà el maig del 2019.