La Casa Flors Sirera de Manresa acollirà el pròxim 1 d'octubre un taller vivencial per reforçar la mobilització pacífica com a forma de transformació social.

Amb el nom «Pau enmig de la violència», té l'objectiu d'aportar estratègies per aplicar en moments de canvi i tensió. També oferirà una mirada pràctica a la gestió emocional dels conflictes, a la reconciliació postconflicte i a la pertinença de les mobilitzacions no violentes.

El taller se celebrarà de 5 a 7 de la tarda a la Casa Flors Sirera. És gratuït però cal fer reserva al cor-reu casaflorssirera@altecom.cat. L'acte anirà a càrrec de l'advocat especialitzat en mediació de conflictes Jordi Palou-Loverdos. Palou-Loverdos és l'advocat que defensa la querella per aclarir l'assassinat de la infermera manresana Folors Sirera a Ruanda.

El taller s'organitza per celebrar el Dia Internacional de la No-Violència, que se celebra per indicació de les Nacions Unides coincidint amb el naixement de Mahatma Gandhi.

L'any passat ja es va dur a terme a la Flors Sirera la formació «La pau de dins cap enfora». La bona valoració de la convocatòria per part dels participants ha fet que s'organitzi un nou taller per aprofundir en aquesta temàtica.