Adam Majó deixarà el mes que ve de ser el comissionat pel Centre Històric de Manresa, una feina que li anava com anell al dit però que ha decidit abandonar perquè ha rebut una altra oferta laboral, també dins l'àmbit públic, que li encaixa encara més.

Majó ha explicat a aquest diari que marxa a contracor i que li ha costat molt prendre la decisió. Explica que no suposarà cap retorn a la política -ha estat històricament un destacat membre de la CUP- i no dona més detalls perquè li han demanat que no ho faci fins que s'hagi incorporat.

Ahir va fer balanç de la feina feta els darrers 32 mesos acompanyat de Valentí Junyent, alcalde de Manresa, i Marc Aloy, regidor d'Urbanisme i Llicències, que li van agrair la tasca i van refermar l'aposta del govern de CDC i ERC per mantenir la figura del comissionat buscant-li un substitut. Majó va explicar que des del febrer del 2016, quan va començar a exercir el càrrec, s'ha sentit respectat i a gust, però, sobretot, «útil».

L'encara comissionat considera que ha posat el seu gra de sorra «perquè passessin coses al Centre Històric» i ha demanat que la figura del comissionat no desaparegui ni amb la seva marxa ni amb un possible canvi de govern, sinó que el conjunt de grups polítics l'adoptin dintre de les seves respectives ofertes per a la ciutat «perquè és útil que hi hagi una persona dintre de l'Ajuntament fent constantment de mosca collonera per tenir en compte el Centre Històric en tots els àmbits».