La Festa de la Gent Gran de la Balconada celebrada aquest cap de setmana va ser un èxit segons el conjunt d'entitats i serveis que l'organitzaven (PDC Balconada de l'Ajuntament, Avv, Comissió de Festes, Casal de la Gent Gran, Punt Òmnia i la Culla).

Divendres, gairebé 100 persones, la major part d'elles d'edat avançada, es van repartir entre la xerrada sobre la cura de la gent gran per part de Siena, "Tracta'm bé" i el propi PDC del barri parlant del projecte "Propers". Posteriorment es va celebrar un sopar popular organitzat per la Comissió de Festes.

L'endemà, 200 persones van gaudir d'una paella. Abans, un vocalista va fer ballar als més grans amb músiques d'abans i de sempre, i la tarda va distreure els més petits amb els jocs del CAE.

Finalment, la nit va reunir tant joves com gent gran al voltant d'un dels grups revelacions de la comarca, els santjoanencs Quinto Carajillo, amb una participació d'entre 200 i 300 persones.

Els organitzadors, agrupats en la Xarxa d'Entitats i Serveis de la Balconada que dinamitza el Pla de Desenvolupament Comunitari del barri (PDC), valoren l'acte com un dels millors dels últims temps, i s'emplacen a seguir treballant amb aquest esperit i treball en xarxa perquè el barri sigui cada cop viu, i sobretot més atent a la seva gent més gran.