El col·lectiu d'ensenyants Lacenet, que impulsa projectes telemàtics i l'aplicació de les noves tecnologies en l'àmbit de l'educació, compleix 20 anys. Per celebrar-ho ha programat per aquest dissabte unes jornades de formació sobre eines tecnològiques aplicades a l'àmbit educatiu, la seva especialitat.

La jornada consistirà en una matinal que se celebrarà a l'edifici de la Fundació Universitària del Bages a Manresa. A 2/4 de 10 del matí hi haurà l'obertura, i a les 10 s'ha programat una xerrada del mestre i pedagog de la Universitat de Girona Pere Cornellà.

A continuació, a partir de 2/4 de 12, es duran a terme tallers relacionats amb noves tecnologies aplicades a l'educació, com classes inverses o eines per treballar el raonament i la deducció. A la 1 del migdia es clourà la jornada amb música i animació i, posteriorment, hi haurà un dinar al casal del poble de Callús.

Totes les activitats són gratuïtes excepte el dinar. Tot i així cal inscriure's. Per a més informació es pot consultar la web del col·lectiu: www.lacenet.org.