Manresa acollirà el diumenge 21 d'octubre la caminada popular «Seguint la petjada de sant Ignasi», que organitza el Grup Sardanista Dintre el Bosc amb la col·laboració de l'Ajuntament de Manresa, la Fundació Turisme i Fires de Manresa i diverses entitats i empreses del territori. Enguany celebra la seva tercera edició i està orientada a fer una activitat saludable i de caràcter cultural, seguint els camins i els espais vinculats a sant Ignasi de Loiola durant la seva estada a Manresa.

La sortida, a la plaça de Fius i Palà, serà entre les 8 i les 9 del matí, i a les 2 del migdia es tancarà el control d'arribada a la mateixa plaça. L'itinerari estarà senyalitzat. També hi haurà controls de pas a les diverses capelles (2 amb avituallaments), i els participants rebran un tríptic explicatiu.

El preu és de 8 euros (inscripcions anticipades) o 10 euros el mateix dia (inclou avituallaments, obsequi i accés a l'Espai Manresa 1522).

Les inscripcions es poden fer a l'Oficina de Turisme de Manresa, on bé per Internet, a les adreces caminada.dintreelbosc.cat o manresaturisme.cat.