Aquest dimarts al matí, el Palau Firal de Manresa ha acollit la cinquena edició de la Matinal de la Reempresa, que consisteix en el mercat de compravenda de petites i mitjanes empreses de Catalunya, en la que han assistit unes 80 persones. Una jornada d'activitats i conferències destinades a empresaris amb l'objectiu de vendre la seva empresa i també a emprenedors que busquen agafar el relleu d'un negoci que ja està en funcionament.

Aquest acte s'ha estructurat en diverses activitats: dues conferències amb la finalitat d'assessorar a possibles cedents i reemprenedors interessats en el programa i un espai de matchings, on els assistents han disposat de 30 minuts per poder-se entrevistar amb diferents cedents que busquen vendre el seu negoci, on el seu objectiu és poder acostar a les persones que volen reemprendre un negoci amb altres que busquen vendre-se'l perquè es coneguin i aquests ultims puguin explicar el funcionament i la gestió de la seva empresa. A més a més, durant aquests 30 minuts, els cedents podien reunir-se amb Gestors de Negoci de CaixaBank, per resoldre els seus dubtes de com poder finançar la compra d'una empresa.

L'alcalde de la ciutat Valentí Junyent, la coordinadora de l'Àrea de Desenvolupament Econòmic Local de la Diputació de Barcelona, Rosa Serra, el president del Centre de Reempresa de Catalunya Antoni Abad i el director del Centre de Reempresa de Catalunya, Albert Colomer han estat presents a l'acte de benvinguda de la matinal.