Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) ha finalitzat les obres de renovació de les cobertes de les estacions de Manresa Baixador i Igualada, amb una inversió de 197.787 i 286.611 euros, respectivament.

Manresa Baixador

L'actuació a l'estació de la línia R5 (Manresa) s'ha fet amb l'objectiu principal de retirar les plaques de fibrociment de la coberta. Així, la nova coberta revestida d'una doble capa d'acer galvanitzat, facilitarà el seu manteniment, la seva conservació, permetrà resoldre les filtracions i millorarà la imatge general de l'estació.

Igualada

L'estació de la línia R6 (Igualada) ha renovat les cobertes de les andanes i de l'edifici de servei. Els treballs de renovació, que van començar a mitjans del mes de maig, han suposat la substitució de les anteriors plaques per unes de noves de policarbonat compacte. A més, s'han realitzat actuacions de manteniment preventiu de l'estructura metàl·lica i del formigó existent.

Les cobertes de l'estació d'Igualada formen part d'un conjunt arquitectònic que engloba també l'estació d'autobusos contigua i és per aquesta raó que la rehabilitació ha tingut en compte el conjunt sense modificar el volum existent, ni alterar la composició de l'estació.