L'Associació de Veïns de la Font dels Capellans de Manresa ha posat en marxa una nova edició del projecte Font Solidària, que va sorgir l'any 2009 per ajudar famílies i persones que viuen soles i no poden cobrir necessitats bàsiques.

Des de llavors s'ha anat fent cada any i, segons l'entitat, la demanda d'ajuda per part del veïnat ha anat augmentant. En aquesta nova edició es té un pressupost de 28.000 euros aportats per la Generalitat de Catalunya, l'Ajuntament de Manresa, La Caixa i la mateixa entitat veïnal.

Les ajudes que es fan en aquest projecte són de dos tipus. Per una banda, es fa repartiment setmanal de lots d'aliments bàsics i, per l'altra, s'aporten diners per pagar subministraments bàsics de serveis de la llar com ara l'aigua, la llum i el gas.

El projecte funcionarà fins a exhaurir el pressupost aconseguit. Per al bon funcionament del projecte es té el suport dels serveis socials municipals. que porten a terme coordinacions periòdiques per a la derivació i seguiment d'alguns casos detectats. Això permet no duplicar ajudes a algunes persones que se'n beneficien.

En la darrera edició del projecte es van atendre més de 350 persones del barri i voltants en greu risc d'exclusió social.