Botiguers del carrer Sobrerroca, plaça Major, Sant Miquel i els carrers del voltants han penjat als seus aparadors uns cartells en els quals es pot llegir: «Volem zona mixta per comerciants i veïns a tots els aparcaments del barri».

La protesta està motivada per la supressió de la zona blava que hi havia fins ara a la placeta de davant l'església del Carme. Ara les places són exclusivament per als veïns de la zona, que fins ara deixaven el vehicle a la plaça Milcentenari, amb una quarantena de places. La planificació per fer-hi un camp de futbol del projecte Cruyff Court ha fet que s'hagin traslladat fora de les arcades. Les obres per fer el camp, un projecte educatiu a través de l'esport, han començat aquesta setmana.

Per al regidor, Jordi Serracanta, no es tracta d'un tema de mobilitat sinó d'espai públic, dels comerciants, dels veïns i dels restauradors de la zona. «Hem d'intentar trobar un punt d'equilibri». Va recordar que la zona blava del car-rer de la Dama es va projectar en previsió de la pèrdua de les places del Milcentenari.