Manresa és una de les deu ciutats de Catalunya on l'ONCE ha estrenat un dels nous quioscos amb què l'any vinent preveu substituir els actuals per vendre-hi els seus productes. És a la plaça de Sant Domènec, on el van instal·lar el dia 28 de setembre, rellevant el que hi havia, a proposta de l'agència de Manresa, ha explicat la seva directora, Maite Siles. «Ens van fer l'oferiment i vam escollir aquesta plaça perquè és la més cèntrica».

L'agència manresana coordina les comarques de Bages, Berguedà i Anoia. Té 400 afiliats en total i 90 treballadors. Mentre que els afiliats són persones amb menys d'un 1% de visió i menys d'un 10% de camp visual, els treballadors són persones amb discapacitats diverses.

L'Hospitalet, Tarragona, el Prat, Lleida, Badalona, Mataró, Reus, Pineda de Mar i Vilanova i la Geltrú són les altres ciutats on s'ha instal·lat un dels nous quioscos de l'ONCE, que tenen un disseny modern pensat per oferir la màxima comoditat i seguretat al venedor i al client. Un dels elements que en destaca més és que a la part frontal hi ha un vidre de dalt a baix.

A la part inferior hi ha exposats els diferents jocs als quals pot apostar el client. La il·luminació de dins i de fora del quiosc, de color gris i amb escriptura amb braille als laterals, és amb tecnologia led i hi ha aire condicionat.