La CUP Manresa ha fet públic un comunicat on expressa la seva "preocupació per la demora" en l´execució de les obres del camp de futbol de gespa artificial Mion-Puigberenguer. La candidatura rupturista assegura que "la lluita comercial entre empreses competidores està al darrere de l´endarreriment, que va en detriment de l'interès públic".

Els cupaires també han volgut recordar que, des de l'entrada en vigor de la nova llei de contractes, "l´Ajuntament ha rebut diverses impugnacions en diferents contractes licitats, i que, per manca de recursos tècnics sobre la matèria, el projecte constructiu d´aquesta obra no s´ha realitzat des dels serveis tècnics de l´Ajuntament, sinó que s´ha adjudicat a una empresa especialitzada".

Tot i això, la CUP creu que la responsabilitat última del retard "és de l´equip de Govern", que "va fer una mala previsió en la programació d´aquesta obra, ja que el concurs de licitació es va publicar el mes de maig", insisteix. La CUP considera que "es va anar molt tard", ja que l´obra hauria d´haver estat adjudicada i executant-se durant els mesos d´estiu, que és quan no s´utilitza el camp de futbol i, d´aquesta manera, "no s´hauria perjudicat els interessos del Futbol Club Pirinaica".

El regidor de la CUP Jordi Garcés creu que «l´equip de govern ha fallat en la comunicació de la paralització de les obres a les parts afectades, que són els veïns del barri de la Mion-Puigberenguer i el F.C. Pirinaica. Principalment, perquè el club, ara per ara, no sap quan s´iniciaran les obres i això està provocant un malestar cada cop més gran i que es podria haver evitat», continua el comunicat.

Tot plegat és conseqüència, segons la CUP, del compromís de l´equip de govern d'acabar les obres abans de final d´any: «Queden dos mesos i mig per complir amb el compromís adquirit i, en el cas de no complir-se, creiem que l´alcalde i l´equip de govern hauran d´assumir les responsabilitats corresponents», manifesta Garcés.

Finalment, la CUP creu que seria un "error inacceptable" no realitzar les obres durant aquest mandat, ja que "les promeses en període electoral que no es compleixen generen desconfiança cap a l´administració pública i demostren que l´única voluntat que hi ha darrere d´aquestes promeses és la d´aconseguir vots i no el benestar de les manresanes i manresans", conclou.