L'equip de govern de l'Ajuntament de Manresa ha volgut respondre el comunicat de la CUP pel que fa al retard de les obres del camp de futbol de la Mion. Entre altres, la candidatura assenyala que la responsabilitat última "és de l'equip de Govern", que "va fer una mala previsió en la programació d'aquesta obra, ja que el concurs de licitació es va publicar el mes de maig". L'equip de govern ha acusat la candiatura de fer electoralisme i d'intentar confondre l'opinió pública, alhora que li recorda que mai no ha fet cap proposta per millorar aquest equipament ni cap altre dels camps de futbol de barri de la ciutat.

L'equip de govern, per boca del regidor d'Esports, Jordi Serracanta, ha respost que, "en primer lloc, s'ha de recordar que la causa de la demora en el començament de les obres és jurídica, tal com reconeix el comunicat de la CUP, quan afirma que 'la lluita comercial entre empreses competidores està al darrera de l'endarreriment'". Al seu entendre, per tant, "la CUP demostra que sap perfectament que aquest és el motiu del retard en la construcció del camp de gespa artificial a la Pirinaica. I aquest és el fet que ara mateix produeix una situació molt injusta per als veïns, per al club de futbol Pirinaica i per al propi Ajuntament, que ha prioritzat aquesta millora, que ha apostat per aquest projecte, i que lluitarà per trobar-hi solucions".

Per altra banda, diu Serracanta, "des de la regidoria d'Esports i des d'alcaldia hem donat la cara i hem estat al costat de l'entitat i del barri en tot moment, explicant la situació en cada moment i així ho seguirem fent, perquè és la nostra obligació i la nostra responsabilitat. En canvi, la CUP no ha presentat mai una proposta per millorar l'equipament de la Pirinaica, ni cap dels camps de futbol de barri de la ciutat".

Així doncs, prossegueix el regidor, "l'Ajuntament seguirà treballant per prioritzar aquesta obra i buscar la millor solució jurídica que permeti començar les obres el més aviat possible. I fent-ho com fins ara, informant i donant les explicacions al club i l'associació de veïns en tot moment".

En la seva resposta, també apunta que "la CUP demana assumir responsabilitats; demanem que detalli a què es refereix. Ser responsable és seguir treballant per complir la prioritat política de portar la gespa artificial en un dels camps de futbol municipal. Remarcar aquest compromís no és per guanyar vots, és per fer una aposta clara per l'esport com a eina d'inclusió social. Electoralisme és el que fa ara la CUP, que considera un error inacceptable no fer aquesta obra quan mai ha no demanat aquest projecte i ara intenta confondre l'opinió pública".