El riu Cardener va baixar molt ple durant el dia d'ahir i va provocar alguns desbordaments puntuals, que a Manresa van obligar a tallar el passeig del Riu, entre el pont de Sant Francesc i el pont de la Reforma. L'absència de pluges i el control del cabal del riu va permetre als serveis de Manteniment i Neteja de l'Ajuntament netejar la calçada, que en alguns punts presentava una acumulació d'aigua i fang important, i a 2/4 de 10 d'ahir al vespre es va reobrir el trànsit en aquest punt.

Tot i així, des de Protecció Civil es recomana continuar mantenint la precaució i l'extrema prudència en les lleres del riu, ja que el cabal continua sent molt important. Les pluges, juntament amb el desembassament d'aigua dels pantans de la Llosa del Cavall i Sant Ponç, van provocar les crescudes durant el dia d'ahir.

Unes hores més tard, Protecció Civil ha informat que també s’ha reobert al trànsit de vehicles la carretera C-1411b (carretera de Can Poc Oli), un cop finalitzades les tasques de neteja a causa la crescuda del riu i que va obligar ahir a tallar el trànsit des del pont de la Reforma fins a l’enllaç de la C-55 a primera hora del matí.