El govern municipal ha aprovat l´ordenança fiscal general reguladora de la gestió, inspecció i recaptació dels tribut amb l'única abstenció de la CUP.

El regidor d´Hisenda, Josep Maria Sala, ha explicat que una de les novetats d´aquest any ha estat la creació de l´ordenança fiscal general reguladora de la gestió, inspecció i recaptació dels tributs i altres ingressos de dret públic municipal.

La nova ordenança recull la normativa tributària en un sol document, ja que abans estava repartida entre les diferents ordenances, i pretén ser així més entenedora i útil per a la ciutadania.

Entre els elements més rellevants de la nova ordenança hi ha el calendari del contribuent, el termini de pagament dels rebuts domiciliats, el sistema de pagament avançant amb descompte o el pagament de la quota fixa mensual, entre d´altres.Pagar deutes

Així mateix, s´han fet diverses modificacions adreçades a donar més facilitats per poder pagar a les persones deutores, a través de canvis en els criteris d´execució de cobraments (embargaments de vehicles o immobles), o a l´hora de fraccionar o ajornar aquests deutes.