Aquest divendres el pàrquing Puigmercadal posa en marxa una nova oferta nocturna. L'Ajuntament de Manresa ha pactat amb l'empresa que gestiona l'aparcament FORUM, establir una tarifa reduïda per facilitar l'aparcament a la zona durant els vespres i les nits. Els ciutadans que vulguin aparcar a partir de 2/4 de 9 del vespre, es podran beneficiar d'aquesta tarifa reduïda de 0,66 euros l'hora, és a dir, un 66% menys que el preu d'abans, que era de 1,932 euros l'hora.

Al recinte s'hi podrà accedir fins a les 11 de la nit, hora en què es tancarà l'entrada. Pel que fa a la sortida, es podrà sortir durant tota la nit, però aquesta tarifa serà vigent fins a les 7 del matí.

La proposta ha estat fruit de les converses de l'Ajuntament amb la comissió de treball formada per l'Associació de Comerciants del carrer sobreroca i entorns, l'associació de veïns del Barri Antic i restauradors del sector. Degut a que s'han eliminat les places de zona blava de la plaça Milcenetari, i per complementar l'oferta de 43 places als pàrquings del carrer de la Dama (zona blava, gratuïta durant la nit), l'Ajuntament ha elaborat aquesta iniciativa, per afavorir l'aparcament a un preu competitiu.

Els propers dies s'iniciarà una campanya de difusió de l'oferta. Per beneficiar-se'n no cal obtenir cap targeta ni abonament previ, simplement si s'accedeix al pàrquing a partir de 2/4 de 9 del vespre, la tarifa vigent ja serà reduïda.