Avui es posa en marxa la nova tarifa nocturna del pàrquing de Puigmercadal. L'Ajuntament de Manresa ha acordat amb l'empresa municipal Fòrum, que gestiona l'aparcament, establir una tarifa reduïda per facilitar l'aparcament a la zona durant els vespres i les nits.

Els vehicles que accedeixin al recinte a partir de 2/4 de 9 del vespre, es podran beneficiar d'aquesta tarifa reduïda de 0,011 euros/minut (0,66 euros l'hora), amb un descompte del 66% respecte al preu vigent fins ara (0,0322 euros per minut / 1,932 euros/hora).

Per beneficiar-se d'aquesta tarifa, l'accés s'haurà de fer fins a les 11 de la nit, hora en què es tanca l'entrada al recinte, però pel que fa a la sortida, el funcionament del pàrquing permet recollir el vehicle durant tota la nit, de manera que la tarifa reduïda serà vigent fins a les 7 del matí.

La iniciativa ha estat fruit de les converses amb la comissió de treball formada per l'Associació de Comerciants del carrer Sobrerroca i entorns, l'Associació de Veïns del Barri Antic i restauradors del sector. Atès que darrerament s'han eliminat les places de zona blava del costat de la plaça Milcentenari, i per complementar l'oferta de 43 places als pàrquings del carrer de la Dama (zona blava, gratuïta durant la nit), l'Ajuntament ha elaborat aquesta proposta, per afavorir l'aparcament a un preu competitiu.

Per beneficiar-se de la reducció de tarifa no cal obtenir cap targeta ni abonament previ, simplement si s'accedeix al pàrquing a partir de 2/4 de 9 del vespre la tarifa vigent ja serà reduïda.