La Plataforma d'Afectades per la Hipoteca i el Capitalisme al Bages ha denunciat públicament que el fons voltor estadounidenc Cerberus, que a Espanya té com a soci José María Aznar Botella (fill de l'expresident del govern central i de l'exalcaldessa de Madrid), ha comprat al BBVA el bloc ocupat per la PAHC al carrer Gaudí de Manresa.

Un grup d'activistes va fer accions de protesta a l'oficina de l'entitat bancària al Passeig de Pere III i davant l'Ajuntament de Manresa.

Amb una pancarta que deia "Defensem el bloc 6 de la PAHC. BBVA i Cerberus: no ens fareu fora". Els activistes van explicar que s'havien fet moltes gestions per intentar aconseguir lloguer social per als ocupants i que hi havia comunicació amb el banc per aturar desnonaments, una situació que pot quedar alterada amb els nous amos, el que ha generat neguit entre les famílies.

Els activistes, que en accions anteriors havien ocupat el vestíbul de l'Ajuntament, ahir es van trobar les portes tancades i no van poder accedir-hi. Els activistes van denunciar que el canvi d'amos posa "en perill" les famílies que hi viuen i van advertir que els que tenen un sostre allà no marxaran i la resta de la plataforma els defensarà. La PAHC ja havia denunciat anteriorment l'angoixa i el neguit amb el què els ocupants afrontaven els processos en marxa de desallotjament no només en aquest bloc sinó també als blocs 3 (carrer Amadeu Vives) i 4 (carrer Sobrerroca).