Qui ahir al migdia volgués trobar ambient a Manresa no havia d'anar al Passeig o a Sant Domènec. On havia d'anar és al cementiri, que es va convertir en un anar i venir constant de gent. Malgrat que l'horari de les instal·lacions ja es va ampliar a partir del 24 d'octubre de les 9 del matí a les 7 de la tarda, i des d'aleshores hi ha hagut més afluència de gent, ahir, Tots Sants es va fer notar. Gentada i cues de cotxes per entrar i sortir. Fins avui, Dia dels Difunts, es manté aquest horari ampliat.

La carretera a Sant Joan presentava des del pont del Congost més trànsit de gent i vehicles que un dia normal. Un trànsit que s'anava intensificant a mesura que s'arribava al cementiri. Per fer més fluida la sortida, la Policia Local va anul·lar l'accés al Congost, de manera que hi hagués dues sortides, que en els moments de més afluència van funcionar amb un agent donant pas alternatiu; una per la carretera de Sant Joan en direcció centre ciutat des de la rotonda del cementiri, i l'altra per darrere el cementiri i enllaçant amb la sortida del Congost.

A dins de les instal·lacions, gent a tot arreu: a la secció Verge de l'Alba, a la de Sant Ignasi, a la de Santa Teresa, a la de Sant Joaquim, a la de la Verge de la Mercè, de Sant Antoni... La majoria dels vidres dels nínxols es veien nets i lluents i vestits amb flors fresques. La missa de les 12 del migdia -a 2/4 d'11 se n'havia fet una altra- gairebé va omplir les cadires de fusta, i en una de les entrades laterals al cementiri, que va obrir totes les portes per evitar que l'accés central es congestionés, un parell de músics acompanyaven la gent.

Només els bassals en llocs puntuals del recinte de la pluja del dia abans van dificultar en algun punt la circulació, que, malgrat la gentada, va ser molt fluida.