El de pinyó continua sent el rei dels panellets, tot i que les pastisseries, forns i supermercats que en venen hi han anat afegint varietats (de fruites diverses, de vainilla, de crema catalana, fins i tot de gintònic). Ahir, a diferència del dia anterior, que va ploure -allò de «carrers molls, calaixos eixuts»- les vendes es van animar força. El preu, el mateix que el dels darrers anys, al voltant dels 45 euros el quilo en el cas de les pastisseries.

Salvi Pérez, de la pastisseria El Cigne de Manresa, remarcava que el panellet té una matèria primera molt cara i que, a més, si no es ven, no és un article que es pugui aprofitar. Ells els venien a 44 euros el quilo (preu unitari, sense diferenciar-lo per varietats). Explicava que les vendes havien començat pel Pilar i que, en conjunt, eren superiors a les de l'any passat.

Àngels Xarpell, de la pastisseria Perarnau de Manresa, situava el preu en els 43 euros. Deia que les vendes no havien estat més animades que l'any passat. També definia el panellet de pinyó com el rei, si bé al seu negoci agrada molt el de maduixa, el de forma de castanya amb xocolata negra i la bola de coco amb sucre gebrat.

Al supermercat Carrefour del carrer Barcelona venien unes safates -pràcticament es van esgotar- amb tres assortiments de panellets per 2,99, 4,99 i 8,95 euros.

Al forn Passeig de l'avinguda de les Bases, a la tarda ja rebentaven preus i oferien unes bossetes amb un variat de panellets per 5 euros. Al matí, els preus es movien en els 47 euros el quilo el panellet de pinyó i en 35 el variat.