Els treballs de pavimentació i de senyalització de la Via de Sant Ignasi de Manresa han finalitzat aquest dilluns a primera hora del matí i ja es pot circular per aquesta via, en totes dues direccions. S'ha reobert al trànsit a les 6 del matí i també s'ha normalitzat la circulació al carrer Vidal i Barraquer.

Manresa recupera així una de les entrades i sortides més importants de la ciutat, que ha estat molts mesos tancada al trànsit per obres. De fet, s'havia de reobrir ja dilluns passat, però es va haver d'ajornar uns dies a causa de la pluja del cap de setmana passat, que va fer endarrerir els treballs de pavimentació.

Amb aquesta actuació finalitzada avui a primera hora es posa punt final al projecte de millora de la urbanització dels carrers Vidal i Barraquer i la Via de Sant Ignasi que es va iniciar el gener passat. S'haurà d'acabar de completar amb treballs de jardineria, plantació d'arbres i instal·lació de mobiliari urbà.

El trànsit de vehicles a la cruïlla entre Via de Sant Ignasi i el Vidal i Barraquer, davant de les piscines municipals, es regula amb semàfors acabats d'instal·lar. Els operaris de l'Ajuntament ja han retirat els cartells que indicaven la prohibició de circular per la Via de Sant Ignasi en direcció sud. El carril de pujada, en canvi, es va reobrir al trànsit el 24 d'agost després d'estar dos mesos tallat.

Va ser llavors quan també es van obrir al trànsit en els dos sentits els carrers de Vidal i Barraquer i de Viladordis, afectat de retruc per les obres en aquesta zona de la ciutat.