La regidora d'Ensenyament i Universitats de l'Ajuntament de Manresa, Mercè Rosich, ha rebut aquest matí al Saló de Sessions deu alumnes de l'aula d'acollida de l'institut Pius Font i Quer que cursen entre primer i quart d'ESO, així com a les professores Montse Solà i Montse Vila.

La professora i tutora de l'aula d'acollida, Montse Solà, ha exposat que, com que la majoria dels alumnes fa poc temps que viuen a Manresa, des de l'institut treballen aspectes relacionats amb la ciutat, com el seu entorn i els diferents recursos que es poden trobar.

La regidora Mercè Rosich ha explicat als alumnes la feina que es porta a terme des de la corporació municipal, i els ha exposat les activitats que es realitzen al Saló de Sessions, com els plens municipals, els reconeixements importants i els actes principals de la Festa Major i la Festa de La Llum, entre d'altres. També els ha parlat dels manresans il·lustres; com el periodista Josep Maria Planes i l'escriptor Joaquim Amat- Piniella, i de la placa il·lustrativa que commemora el 125è aniversari de la redacció de les Bases de Manresa.

Després del torn de preguntes per part dels alumnes, la regidora els ha fet lliurament d'una bossa amb informació de Manresa i un pin de la ciutat.