Més de 350 contactes amb empreses de la regió d´Occitània, 64 reunions, 14 sol·licituds de cotització i dues comandes confirmades. Aquests són, a grans trets, els resultats de l´acció de promoció internacional que va organitzar la Cambra de Comerç de Manresa, conjuntament amb l´oficina d´Acció a París, a la fira Siane de Toulouse, la més important del sud d´Europa dedicada al sector industrial.

Hi van participar sis empreses catalanes del sector de la subcontractació industrial (Asmitec, Mundilec, Some, Tram Solutions Metàl·liques, Solpey i Venture Corporate), que durant els tres dies de fira van tenir l´oportunitat de conèixer potencials clients i avaluar les possibilitats de futures col·laboracions.

L'edició 2018 del saló Siane va rebre prop de 10.000 visitants, majoritàriament empreses industrials de les regions d´Occitània i Nova Aquitanià i de sectors clau com l´aeronàutica, els fabricants de maquinària i utillatge i l´electrònica. La missió comercial va tenir un doble objectiu: donar suport a una participació agrupada a la fira Siane com a esdeveniment important de la zona d´Occitània per al sector industrial, i promoure el contacte entre empreses catalanes i franceses de cara a impulsar nous nous projectes.

La regió d´Occitània és la quarta regió industrial de França amb el 7,2% de PIB nacional. Des del 2001, aquesta regió té un creixement constant que s´explica per la presència de la indústria aeronàutica però també per les implantacions d´indústries agroalimentàries, química i de salut. La seva proximitat geogràfica i cultural amb Catalunya la converteix en un soci privilegiat de les empreses catalanes.