El Servei de Projectes Urbans i infraestructures territorials de l'Ajuntament de Manresa recorda que el proper diumenge 4 de novembre es realitzaran els treballs de pavimentació i senyalització horitzontal a la Via Sant Ignasi i al carrer Vidal i Barraquer. L'endemà, a partir de les 6 del matí, s'obriran al trànsit aquests vials en tots els sentits de circulació. Aquests treballs estaven previstos per al diumenge 28 i el dilluns 29 d'octubre, tal com va avançar aquest diari fa una setmana, però es van haver d'ajornar a causa de la pluja.

Amb aquesta actuació finalitza el gruix principal de les obres del Projecte de millora de la urbanització dels carrers Vidal i Barraquer i Via de Sant Ignasi, iniciades el gener passat, amb un període d'execució previst de 10 mesos. Els propers dies, l'actuació s'anirà completant amb treballs de jardineria, plantació d'arbres i instal·lació de mobiliari.

Amb motiu dels treballs de pavimentació i senyalització les afectacions al trànsit seran les següents:

  • Durant els treballs es tallarà al trànsit de vehicles a la Via Sant Ignasi, entre la plaça de Sant Ignasi i la plaça del Remei; i al carrer de Vidal i Barraquer i carrer de Viladordis, entre l'avinguda de Francesc Macià i el de carrer Vidal i Barraquer.
  • Es limitarà l'accés de vehicles des de rotonda Sant Marc en direcció a Via Sant Ignasi. Es mantindrà l'accés a Cova, pàrquing Centre Històric i Basílica de La Seu. Els veïns dels carrers sector Escodines i Sant Bartomeu i dels carrers sector Sant Llúcia i Vallfonollosa accediran des de carrer Sant Marc i Via Sant Ignasi.
  • Així mateix, es mantindrà l'accés i sortida de veïns de Via Sant Ignasi (entre la plaça del Remei i el carrer de Vidal i Barraquer) i del carrer Remei de Baix des de la plaça del Remei; i es mantindrà l'accés i sortida dels usuaris del pàrquing de les Piscines Municipals per la plaça del Remei. També es mantindrà l'accés i sortida de veïns de carrer Viladordis des de l'avinguda de Francesc Macià.
  • Amb motiu dels treballs de senyalització horitzontal, es prohibirà l'estacionament de carrer de Viladordis entre l'avinguda de Francesc Macià i el carrer de Vidal i Barraquer.

Aquestes afectacions al trànsit s'iniciaran el diumenge 4 de novembre a les 7 del matí i finalitzaran el dilluns 5, a les 6 del matí. Un cop finalitzats els treballs, s'obrirà al trànsit tots els vials afectats, de manera que es restabliran tots els sentits de circulació a la de Via Sant Ignasi, al carrer de Vidal i Barraquer i al carrer de Viladordis. El trànsit de vehicles i vianants de la cruïlla de Via Sant Ignasi amb carrer Vidal i Barraquer es regularà per mitja d?una nova semaforització.