Dilluns arrenca la primera fase de les obres de millora de la xarxa d´aigua dels carrers Bernat de Cabrera i el Doctor Zamenhof de Manresa.

L´actuació global té una durada de 10 setmanes. Durant la primera fase es tallarà al trànsit de vehicles el carrer Doctor Zamenhof, entre el carrer la Pau i el Camí del Colomer

La Secció de Planificació de la via pública ha comunicat que les obres de millora de la xarxa soterrada de distribució d´aigua potable dels carrers Bernat de Cabrera i del Doctor Zamenhof es realitzaran en tres fases.

Pel que fa a la primera fase es tallarà al trànsit de vehicles el carrer Dr. Zamenhof entre carrer la Pau i el Camí del Colomer. Es prohibirà l´estacionament de l´àmbit d´afectació i es mantindrà l´accés de veïns i guals sempre i quan l´estat de les obres així ho permeti.

Els veïns del tram de carrer Llibertat entre Av. Bases i carrer Dr. Zamenhof, accediran i sortiran els vehicles per Av. Bases de Manresa. És previst que els treballs de la primera fase tinguin una durada de 3 setmanes i que la totalitat d´aquestes obres durin 10 setmanes fins finals de gener.