Amb motiu del rodatge de la sèrie de televisió "Hache", a càrrec de la productora Weekend Studio, per a la plataforma Netflix, els propers dies hi haurà algunes afectacions a la mobilitat en diversos carrers de Manresa:

  • A partir de dilluns 12, i fins dijous, 15 de novembre, es reserven dues places de zona blava a l'aparcament de carrer Dama per a la instal·lació d'un grup electrogen.
  • Dimarts 13 de novembre es tallarà al trànsit de vehicles el carrer Llussà. Els vehicles accediran i sortiran de carrer Dama (aparcaments de zona blava) des de carrer Joc de la Pilota.
  • Dimecres 14 de novembre: De les 12h a 16.30 h, es tallarà al trànsit de vehicles el carrer Magnet i el passatge Vilaseca Garriga. Amb motiu d'aquesta afectació també es prohibirà l'estacionament dels vials esmentats.
  • Dimecres 14 de novembre: De les 8 a les 12 h es tallarà al trànsit de vehicles el carrer Torrent dels Predicadors i es realitzaran talls de trànsit puntuals a carrer del Cós. Amb motiu d'aquesta afectació es realitzarà una reserva d'estacionament a Muralla Sant Domènec (zona blava).
  • Dijous 15 de novembre de les 13 a les 21 h, es tallarà al trànsit de vehicles el lateral de 1r tram de Passeig Pere III (costat Casino) i carrer Arquitecte Oms. Els vehicles dels guals afectats accediran i sortiran per carrer Guimerà. S'implantarà una grua articulada i un grup electrogen a carrer Guimerà - Pg. Pere III (Crist Rei).

"Hache", una sèrie protagonitzada per Adriana Ugarte i Javier Rey, ambientada en el món de la droga a la Barcelona dels anys 60, rodarà part de la seva trama a la capital del Bages. L'arribada d'«Hache» a Manresa es coordina a través de la Manresa Film Comission, adherida a la Film Comission de Catalunya, encarregats de trobar localitzacions per a rodatges, gestió de permissos i assessorament. Com explica Aleix Farrés, tècnic responsable de l'oficina manresana, el rodatge de la sèrie, de 8 capítols d'una hora, es farà a Barcelona, Terrassa i Manresa.

A la capital del Bages la intenció és rodar tant en interiors com exteriors i si s'ha triat Manresa és perquè consideren que la ciutat i les localitzacons que necessiten «s'assemblen a Barcelona», on transcorre la trama. Està previst que «Hache» s'estreni el 2019 a més de 190 països.