Dimarts vinent, 20 de novembre, a 2/4 d'1 del migdia, es farà la presentació, a la sala d'actes de l'Institut Lluís de Peguera de Manresa, del nou Servei d'Atenció Integral LGTBI de Manresa i del Bages amb l'espectacle de dansa-teatre "Això està degenerant!", a càrrec de la companyia Tualet.

A Manresa, aquest nou servei estarà al carrer de la Canal 6, on hi ha el Servei d'Atenció i Informació a la Dona (SIAD Montserrat Roig), amb atenció de dilluns a divendres, de 9 del matí a 2 del migdia, i de dilluns a dijous, de 4 a 7 de la tarda. A nivell de la comarca del Bages, estarà a la Muralla de Sant Domènec, 24, on hi ha el Consell Comarcal del Bages, amb atenció de dilluns a divendres, de 9 del matí a 2 del migdia i el dilluns a la tarda, de 4 a 6.

El nou servei, tal com ja va informar aquest diari, té per objectiu facilitar una atenció de qualitat i de proximitat a persones que pateixin, hagin patit o estiguin en risc de patir discriminació o violència per motius d'orientació afectiva-sexual, identitat o expressió de gènere.