Els Mossos d'Esquadra han detingut un veí de Manresa de 45 anys, de nacionalitat espanyola, acusat d'haver robat amb violència a un operari municipal, quan estava penjant els llums de Nadal. El processat, que va sostreure el telèfon mòbil de la víctima, ha ingressat a la presó per ordre del jutge de guàrdia de Manresa, com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb violència i un delicte de danys.

Els fets, segons va informar ahir el cos policial, van tenir lloc dimarts passat a la matinada. Tres treballadors de l'Ajuntament de Manresa instal·laven llums de Nadal a la zona del carrer del Born. En aquell moment, un grup de cinc persones se'ls va acostar i els van començar a increpar i a trencar el material que portaven.

Tot seguit, un va empènyer i colpejar al pit un dels treballadors, i, d'una estrebada, li va sostreure el telèfon mòbil. Seguidament, l'agressor i els seus companys van fugir ràpidament del lloc. Poques hores després, cap a les 9 del matí, els Mossos van localitzar i detenir el presumpte autor del robatori violent.