Un total de 136 estudiants de grau i màster de la promoció 2017-2018 de l’Escola Politècnica Superior d’Enginyeria de Manresa (EPSEM-UPC) es graduaran aquest dijous en un acte que se celebrarà al teatre Kursaal a partir de les 7 de la tarda.

L’activitat s’ha inclòs en la commemoració del 75è aniversari del centre. Comptarà amb la participació de representants de les diferents administracions així com del món industrial i acadèmic.

A la graduació hi intervindran Carles Aleman, conseller delegat de ICL Group i padrí de la promoció 2017-2018; David Saldoni, alcalde de Sallent i president de l’Associació Catalana de Municipis; Santiago Gassó, vicerector de Política Acadèmica de la UPC; alentí Junyent, alcalde de Manresa; Mercè Rosich, regidora d’Universitats de l’Ajuntament de Manresa i Rosa Argaleguet, directora de l’EPSEM, qui presidirà l’acte. La presentació anirà a càrrec de Míriam Santamaria.

Durant la cerimònia també hi haurà la intervenció de l’estudiant amb millor expedient acadèmic de tota la promoció del curs 2017-2018, i diverses empreses i col·legis professionals lliuraran premis als millors expedients de grau i màster i als millors treballs de fi de grau. També als dos millors expedients de selectivitat matriculats a primer curs i als millors obtinguts fins al segon curs matriculats al grau d’Enginyeria Mecànica i al grau d’Enginyeria Electrònica Industrial i Automàtica.

Durant tota la tarda del dijous hi haurà exposat al pati del Kursaal el cotxe construït per Dynamics, l’equip de competició de la UPC a Manresa al Formula Student. La gala comptarà també amb l’actuació musical del grup Caracara, i de la Colla Castellera Penjats, que posarà punt i final a l’acte.

75 anys

L'any 1942 Escola de Capatassos Facultatius de Mines

investidura d'un doctor honoris causa Evert Hoek, Medalla de la Ciutat