La Marató de TV3 torna a Manresa a partir d'aquest dissabte 24 de novembre amb la tómbola solidària, que farà parada tot el dia a la plaça de Crist Rei. Aquest acte és el primer d'un extens programa que ha preparat la nova entitat Manresa X la Marató, nascuda del teixit social local, reconeguda com a col·laboradora per la Fundació la Marató de TV3 i inscrita en el registre d'entitats de la Generalitat de Catalunya.

La tómbola, que és de caràcter biennal, ha recollit prop de 3.000 premis gràcies a les aportacions de més de 300 empreses i comerços i té la col·laboració de l'Ajuntament de Manresa. L'horari d'obertura serà de les 10 del matí a les 9 del vespre o fins a exhaurir existències.

El llistat d'actes continua diumenge, en col·laboració amb el Bàsquet Manresa, en el transcurs del partit de l'ACB, Baxi Manresa-Breogán, amb la venda de tires solidàries i la rifa de regals.

El dia 12 de desembre, en col·laboració amb Althaia, hi haurà una xerrada sobre el càncer, malaltia a la qual és dedicada l'edició d'enguany, a la sala d'actes de l'Hospital Sant Joan de Déu.

Els dies 15 i 16, a la plaça Major, es farà una nova edició del Tió Solidari dins dels actes de la Fira Santa Llúcia.

El 16 de desembre hi haurà la Cursa per la vida al Parc de l'Agulla amb la col·laboració del Club Atlètic Manresa, el Parc de la Sèquia i Piscines Municipals. També el mateix dia a les instal·lacions esportives del Col·legi Oms i de Prat se celebrarà una matinal de bàsquet i el festival Pastorets al Casal de Viladordis.

També organitzen actes el Tennis Manresa i l'Associació de Veïns de la Sagrada Família, entre d'altres.