L'escola Bages ha organitzat per dissabte el tercer esmorzar solidari amb la Marató de TV3, amb coques, pastissos, magdalenes, galetes i altres dolços casolans i altres dolços que portaran les famílies, i xocolata desfeta que posarà l'AMPA del centre.

També hi haurà una paradeta de joguines de segona mà que es vendran a uns preus d'1 a 5 euros. El mateix dies es vendran les tires per sortejar una panera.

També s'han previst altres activitats com una trobada d'intercanvi de cromos, reventa de xandalls i fotografies amb personatges de la Guerra de les Galàxies.

La recaptació íntegra de la jornada es dedicarà a la Marató de TV3, dedicada al càncer.

Intercanvi de cromos

L'Associació de Mares i Pares d'Alumnes de l'escola Bages també està organitzant per a dissabte, d'11 del matí a 1 del migdia, una trobada perquè les famílies puguin fer intercanvi de cromos i enllestir col·leccions.

Els organitzadors expliquen que hi ha molta gent que fa col·leccions i de ben segur que ajudaria molts nens i nenes a trobar-se amb altres que estan en la mateixa situació per poder intercanviar els cromos.

Recorden que quan es fa una col·lecció de cromos sempre arriba aquell moment que en van sortint de repetits i no hi ha manera d'acabar-la. A Barcelona la gent es troba al Mercat de Sant Antoni per fer intercanvi, com a manera per aconseguir els cromos que falten sense haver d'invertir diners i diners en sobrets.