Per cinquè any consecutiu hi haurà restriccions de trànsit al carrer Guimerà els caps de setmana forts del Nadal. Seran els dies 15 i 16 de desembre, i els dies 22, 23 i, en aquesta ocasió també el 24, que enguany cau en dilluns.

Tot i que és la cinquena vegada que es tallarà es repetirà el model que ja es va posar en pràctca els dos darrers anys. Els cotxes es podran acostar al centre fins el carrer Canyelles, i a partir d'aquí es desviaran cap el Circumval·lació. Fins llavors les restriccions comencàvem a la plaça Espanya, i el 2015 es va dur a terme una prova pilot que va consistir a convertir el carrer en una illa de vianants durant més d'un mes. La iniciativa, però, no va acabar de convèncer els comerciants i no s'ha tornat a repetir.

Restriccions per Sant Andreu

Demà,però, ja hi haurà restriccions de trànsit al centre de la ciutat amb motiu de la Fira de Sant Andreu. De les 8 del matí a les 10 del vespre no es podrà circular pel Passeig en direcció al centre. El tall es farà a l'alçada del carrer Primer de Maig. El Guimerà estarà tallat a la circulació des de Crist rei fins a la Muralla de Sant Domènec. El carrer Sant Josep es tallarà a l'alçada del carrer Aragó; el Primer de Maig a la cruïlla amb Carrasco i Formiguera; el Camps i Fabres a l'alçada del pas elevat del ferrocarril i el carrer Font del Gat des del passatge Ferrocarril.