Les parades d'artesans que participaran demà a la fira de Sant Andreu de Manresa es concentraran totes al carrer Guimerà. És la principal novetat del certamen d'enguany que se celebra aquest cap de setmana. Fins ara s'escampaven també cap a la plaça Sant Domènec, a l'espai lliure que deixava la pista de gel.

D'aquesta forma hi haurà més continuïtat, segons la presidenta de la Unió de Botiguers i Comerciants, Tània Infante, que és qui organitza la fira. Enguany l'entitat celebra el seu 40è aniversari.

Diumenge hi haurà 35 parades al llarg del Guimerà, entre les quals també n'hi haurà d'entitats de Manresa per promoure les seves activitats. A més a més hi haurà les tradicionals activitats infantils com els passeigs amb ponis. Aquest any amb la novetat d'una roda de fusta amb tracció humana i una carpa on hi haurà actuacions de màgia durant tot el dia.

De firaires, que ja des d'aquesta setmana es reparteixen al llarg de tot el passeig de Pere III, n'hi ha un total de 84.

Les atraccions, als Trullols

Les atraccions de fira s'han instal·lat per tercer any consecutiu a la zona comercial dels Trullols. N'hi haurà prop de 30.

Per aquest motiu el Bus Manresa de transport públic de viatgers realitzarà serveis especials durant tot el cap de setmana. La L1 de la Balconada i la L8 Perimetral tindran freqüències de 15 i 30 minuts respectivament. La Línia Festius, de 60 demà diumenge.