L'Associació de Veïns de Cal Gravat, de Manresa, torna a tenir president, Joan Antoni Casas, després de passar mig any amb una junta gestora.

Enric Martí, Toni Erro i Fran Bueno han estat els darrers presidents veïnals del barri manresà.

L'actual, Joan Antoni Casas, ha explicat que un cop exhaurit el termini de 6 mesos des que una junta gestora va fer-se càrrec del dia a dia de l'associació de veïns, arran de la dimissió de la junta anterior, va tenir lloc l'assemblea general extraordinària en què la gestora va exposar a feina feta i va proposar l'elecció d'una nova junta que es fes càrrec de l'entitat durant 4 anys.

No s'hi va presentar cap candidatura i, finalment, els mateixos membres que fins aleshores havien exercit les funcions de la junta gestora van acabar configurant una candidatura que va rebre l'aval dels 17 socis amb dret a vot assistents (27 persones van ser presents a l'assemblea).

L'associació de veïns ha passat a estar presidida per Joan Antoni Casas Martínez i té Pere Ramon Erro Augé (tresorer), Remei Mas Gangonells (secretària) i Enric Martí, Jesús Tejero, Antoni Erro, Maria García Martínez, Joan Pérez i Angelita Díaz com a vocals. La comissió d'enterraments la gestionaran Remei Mas Gangonells i Maria García Martínez.

A l'assemblea es va destacar el canvi del parquet del local 5, on es fan els tallers i que estava en mal estat, la presentació d'un projecte als pressupostos participatius per a l'espai que ocupava l'antic institut, la celebració de la festa de la castanyada i la rebuda de la Flama del Canigó amb l'encesa de la foguera el passat mes de juny.